• 123
    iki açısı olan maç.

    a) fenerbahçe topa sahip olur, biz pres oyunu oynayarak geçiş kovalarız. okan buruk açısından en çok beklediği taktiksel yaklaşımın bu olmasını bekliyorum.

    burada da doğrular / yanlışlar olabilir ve konuşulabilir ancak karşı tarafta mourinho var ve bu maçları yıllardır nasıl oynadığını artık dünya biliyor ve bu da bizi 2. açıya getiriyor.

    b) fenerbahçe topu almaz, savunmada bekleyip hata kovalar. ki bu tam olarak mourinho işi bence.

    sağlam duracak orta saha, yerinden oynamayacak geri dörtlü ve bize alan bırakmama çabası. uzun topla maxi üzerinden pozisyon kovalama ki mourinho da bizim ana zayıflığımızın sağ bek pozisyonumuz olduğunu biliyor. buradaki ana iş kaan ve davi'ye düşer.

    hücum anlamında da kesinlikle ve kesinlikle mertens ve sara etkili olmalı. hatta bence yunus da ama sallai de mantıksız olmaz özellikle fenerin bu tabloda ana aksiyonunun sola uzun oynamak olduğunu düşününce.

    kazanabiliriz. ama basit ve akıllı oynamamız lazım. her kapalı savunma bir açık mutlaka verecektir. o açığı verdikleri anda golü sıkıştırmamız lazım. zaten eğer ki öngörüm doğru çıkarsa o golü bulduğumuz anda fenerbahçe plan değiştirmek zorunda kalacak, oradan sonrası daha kolay.

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın