• 122
    okan buruk şampiyonlar ligi olsun, süper lig olsun final niteliğindeki son maçlarımızda varlık gösteremedi. inadından vazgeçmedi, oyun tarzı, oyuncu tercihleri, değişiklikler ve zamanlamaları bize pahalıya patladı. hala şampiyonlar liginde olamayışımızın üzüntüsünü ben üzerimden atamadım. ama şimdi kendini ispatlama zamanı. bu maçı ne olursa olsun kazanıp şu müptezellerinin ağzının payını vermesi gerekiyor. bu sene erken başladılar algılara, şikayetlere, ağlamalara... susturmak kendi elimizde.

    öncelikle kendisi de dahil tüm takım sakin kalmalı. bunlar her türlü pisliği yapacaklardır. oyuncularını uyarmalı. kendisine de hakim olmalı. her maç sonrası bizi ağzından düşürmeyen malum teknik direktör burda da okan hocamın sinirleriyle oynayacaktır.

    çıkalım oyunumuzu oynayalım 3 puanımızı alıp ondan sonra okların mourinho ve ali koça çevrilmesini keyifle izleyelim. çünkü ali koç yine eleştrileri kendi üzerinden başka yöne çevirmeyi başardı. taraftar da koyun misali yine bunlara inandı. şimdi bu rüzgarı terse çevirmek bizim elimizde.

    hadi okan hocam sen bu cendereden çıkarsın. yüzümüzü kara çıkarma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın