resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14033
    tarih gerçekten tekerrürden ibaretmiş. genç arkadaşlar için şunu söyleyeyim şu an yaşadığımız birinci fatih terim döneminde sosyal medya olsaydı nasıl tepkiler oluşurdunun bir versiyonunu izliyoruz.
    belki çok şaşıracaksınız ama fatih terim de çok vukuatlı bir insan olduğu için galatasaray taraftarından hatta biraz haklı sebeplerden dolayı sevmeyeni boldu.
    işin ilginç yanı okan buruk galatasaray önceki dönemi ve galatasaray'da başardıkları, fatih terim'in imparator mertebesine gelmeden öncekinden daha iyi. bunu o dönemi de iyi bilen galatasaraylılar takdir edecektir. okan buruk'la 2000-2001 sezonundan kırgınlıkları olanlar, beşiktaş'a transferinden kırgınlıkları olanlar, ya da sosyal medya goygoycularının farkında olmadan gazında ilerleyenler şu an bu aşamada bunu göremeyebilir. normaldir.
    bazı şeyler yaşanmadan görülmesi çok kolay değildir.

    fatih hoca'ya az baskı yapıldığını mı zannediyorsunuz sizce o zamanlar? belki sosyal medya olmadığı için bu kadar önümüze düşmüyordu ama yine de ana akım medyada gayet organize şekilde baskılar yapılabliyordu. diğer bir konu ise fatih terim'in tüm tercihleri çok mu doğruydu? fatih terim o zamanlar hiç hata yapmadı mı ? bir sakin olalım, eleştirilecek şeyler var ama her şeyi en iyi bizim bildiğimiz gafletinden uzak duralım arkadaşlar.

    fatih hoca'nın açtığı yoldan ilerleyen öğrencisi okan buruk o çıtayı daha da yükseltecektir. okan hoca'dan sonra da emin olun biri devralacaktır. suyun karşı tarafını da en çok kıskandıran durum da budur ve bunu engellemeye çalışmaktadır, bu sebepten ötürü net ücret olarak 15 m euro'ya mourinho'yu başlarına getirdiler, ve sosyal medya tetikçilerini organize ettiler . bu sebepten ötürü okan buruk'tan kurtulmak istemektedirler. oyuna düşmeyelim.

    galatasaray aslolandır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın