resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14030
    21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı özelinde, bu macin oncesinde takima hicbir sekilde izin vermemesi gereken teknik direktörümüz.

    zira karsisindaki her ne kadar bitik bir mourinho da olsa, onlem alma, gerektiginde kaleye otobüsü çekme, farkli varyasyonlarla oyun kurma gibi aliskanliklari olan bir hoca.

    kadro kalitesi vs. konulari zaten bundan sonra geliyor.

    elinde cok iyi bir kadro var, bazi mevkilerde yedegimiz olmamasina ragmen. 4-2-3-1 dizilisi gorunumlu bir 4-2-4 oyunu kadıköy'de bize sorun cikartir. sonra defansif bir huviyete gireriz, mac yine 0-0 biter.

    o sebeple oynadigi oyun tikandiginda, aliskanliklarini bir kenara birakarak erken oyuncu bile degistirebilir. zira kritik maclarda takimi iyi yonetemedigi sorunu cokca dillendirildi. haliyle bu kendisinin kulagina kadar gitmistir. bunun farkinda olacaktir.

    sonuc olarak, takima izin vermemesi ve bu surecte yapacagi antrenmanlarda oyun tikandiginda kilidi acacak kurguyu takima calistirmasi gerekiyor. fenerbahce'nin ne oynadigini analiz etmesi gerekiyor. ayni akhisarspor'da, basaksehir'de yaptigi gibi.

    ben oyunumu oynarim, rakip bana gore hareket etsin demek gunumuz futbolunda artik mumkun ve makul olmayan bir durum. o sebeple tatil isteyen futbolcuya köpek cekmesi sart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın