• 32
    ilk yarısı bittiğinde 4 büyük takım arasında puanlar çok yakındı, üstüne galatasaray avrupa'da mücadele eden tek ekipti, diğerleri erken elenmişti. bu nedenle zaten ağır basan galatasaray'dı. iç sahada kaybedilen 5-3'lük trabzon maçı biraz şok yaşatmıştı o kadar.

    ikinci yarıda önce trabzon gitti, sonra fener de ufak ufak düşmeye başladı, zaten derbiyi de galatasaray kazanmıştı. sonra bjk'ye de yenilince son 8 haftada tek rakip bjk kaldı. kendi evlerinde bizle oynayacaklardı.

    o maça kadar galatasaray kayıpsız giderken bjk ekstradan 1 kez daha puan kaybedince 5 puanlık avantajla gidilmişti inönü'ye. 1 puan alınarak şampiyonluk yarışı matematiksel olarak olmasa da mantıksal olarak işi bitirmişti. sezon bittiğinde bjk ile 1 görünen fark galatasaray'ın son 2 maç salmasından kaynaklanıyor.

    ayrıca galatasaray önceki sezonlara göre bu sezon derbilerde de aşırı üstündü. bjk-fb ikilisine karşı iç sahada galibiyetler ve deplasmandan beraberliklerle dönülmüştü. trabzon deplasmanında da 3-0'lık bir galibiyet vardı 5-3'ün rövanşı olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın