resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14019
    insanların okan buruk'u eleştirmesi, sorgulaması kötü bir şey değildir. hatta kimse iki yıl şampiyon olmuş adamı durduk yere eleştirmez. haziran başında erden timur ayrılığı sonrası açıp kendisinin başlığına bakalım. ben dahil herkes hocaya sonuna kadar desteğini gösterdi ama dursun özbek yönetimi için ta o zamandan uyardılar. transfer dönemi bir şekilde kapandı ki kadromuz hala eksik. bunun sancılarını görmemeyi dileyerek saha içine dönelim.

    kaleye gitmeye mecali olmayan anadolu takımları'nı önde baskı, duran top vs açıp maçı koparmak bir başarıdır. ancak ligin bu kadar koptuğu, eli ayağı düzgün 3-4 takımlı yere döndüğü bir ortamda bu takımları yenememek hatta oyun ve skor anlamında kepaze olmak savunulacak bir şey değil. geçiştirilecek bir şey hiç değil. avrupa maçları'na en yakın sertlik ve tempoyu ancak bu derbilerde gösterebilirsiniz. fenerbahçe maçındaki* utanca ek olarak beşiktaş ve young boys rezaletleri insanlarda tahmin edilenden derin izler bıraktı. bunun için de taraftarı suçlayamazsınız. çünkü hepsinde eriyen, yok olan, çaresiz galatasaray gördük.

    bu ligin bayern'i, patronu biziz demek ve attıkları tüm iftiraları suratlarında o an canlı canlı patlatmak için derbilerde herkesten çok koşan, ayakta kalan ve kağıt gibi oyuncularla şeffaflaşmayan bir galatasaray istemek hepimizin hakkı. biz 2022-23'te tam olarak bunu yapan okan buruk'tan aynısını bir daha bekliyoruz, hepsi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın