resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14018
    fenerbahçe'ye içeride dışarıda 3 atarken, bjk'yi ve trabzonspor'u içeride dışarıda yenerken, manchester'i ingiltere'de yenerken, 3 takım geçip şampiyonlar ligi'ne kalırken bu adam iyi hoca olur denilmediyse birkaç önemli maç kaybedince olmaz da denilmesin bir zahmet.

    daha 2 sene üst üste şampiyonluk kazandığını söylemedim bile. yıkmak kolay, yapmak zordur. öyle kopenhag'a young boys'a yenildi diye hocalığını tartışacaksak dünya üzerinde hiçbir antrenörü beğenemeyiz.

    benim gözümde oynattığı futbol, başarıya açlığı ve istikrarı ile iyi bir hoca olduğunu ispatlamıştır. eleştirilecek şeyleri elbette var ancak rüştünü ispat edemedi tarzı bir yorum en son katılacağım şey olur.

    en basiti 2 senelik başarıya rağmen bu seneye 5'te 5 ile başlaması önemli bir done. bu rehavete girmediğini, öğrencilerini hazır ve azimli tuttuğunu gösterir. çok kolay bir şey gibi görünse de aslında zordur.

    hatalarını görüyor ve düzeltiyor, düzeltecek. umarım kıymeti bilinir. amerika bir günde keşfedilmedi. kıstasımız fatih hoca ise onun da uefa kupasını 4. senesinde aldığını unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın