• 303
    net bir oyunla kazandığımız maç.

    artıların en büyüğü takımın özellikle ilk yarıda oyun iştahının yüksekliği idi. herkes boşa çıktı top istedi, muazzam hücum varyasyonlarını oynama şansı bulduk. bu tarz atakları ligimizde görmek zor. bu lige beş gömlek fazla bir kadro kalitemiz var, bu her maçta belli oluyor. fifada kolay modda oynarmış gibi geçiyor maçların çoğu. diğer bir artı ise berkan, resmen dinamo oldu, geldiğinden beri en çok ikili mücadele kazandığı maçı oynadı sanırım. berkanın en büyük arızası dengesiz pres ile kolay oyundan düşmesi idi. bugün bunun zerresini görmedik, ciddi manada hücum katkısı da aldık.

    eksikliklerimiz ise yine orta sahada eski tas eski hamam oluşumuz. torreira rakip ceza sahasının önünde adama basıyor, rakip verkaça girdiği ve torreirayı düşürdüğü an rakip çok rahat oyun alanı buluyor orta sahada. gaziantep kendi oyununu oynamaya çalışan, kalitesi vasat, pasla çıkmaya çalışan bir ekip. buna rağmen bir çok sekansta bizi young boysa eleten defoları gördük. ikinci sorun ise orta sahadaki oyun akışkanlığımız. buna en büyük balta vuran oyuncumuz torreira. bir çok pozisyonda pas opsiyonu varken sürekli basıp geriye dönüyor, kaçan adamı asla görmüyor. torreirasız aksiyonlarımızın tamamı çok ciddi bir akışkanlıkla rakip ceza sahasına kadar geldi. bu işe bir çözüm bulmak lazım. golü de torreira ve muslera ortak hatasından yedik.

    fener maçı öncesi bu kılçıksız galibiyet güzel oldu. fener maçı için bu kadroyla çıkmamızda bir sakınca yok, ama oyun mantalitesi bugünkü gibi olursa çok zorlanırız ve deli gibi geçiş yiyip mourinhonun aradığını altın tepside sunmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın