• 88
    sakatlığı bulunan oyuncularımız var ve bu karşılaşma bir erteleme maçı olduğu için osimhen ve sallai'yi kadroya yazamıyoruz. bu yüzden özellikle yedek kulübemizin biraz zayıf kaldığı görülen lig maçı.

    rakip değişik bir taktik varyasyon deneyecek gibi duruyor. bizim savunma çok öne çıktığı için iki stoper arası, stoper-bek arası ve bek arkasına dikkat etmek lazım. yoksa antep'in bu dizilişi bir possession oyunu için tercih ettiğini sanmıyorum.

    bizim 11'e gelirsek jelert'in sol bek olarak kullanılmasını pek ideal olarak görmüyorum zaten. sol bek sol ayaklı olmalı. fakat berkan da yeni yeni imajını düzeltiyor allah korusun bir hatasında hem kendisi linç yer hem de ''okan hoca şu jelert'i niye oynatmıyor'' diyenler vites yükseltir.

    ilk paragrafta yazdığım üzere yedek kulübemiz biraz zayıf olduğu için ads ve ç.rize maçları gibi skoru erken bulmamız gerekiyor. yoksa yine sarı kart şikesi diye ağlayan kendileri saha dışı saha içi her türlü illegalliğin bayrak taşıyıcılığını yaptığı halde 2 gündür bahis sitesi muhabbeti çeviren şikecilerin mesaisi mhk'da karşılık bulacak mı şüphesiyle maç izleriz. zira ads maçında gördük ki çok saçma sapan penaltılar çalınabiliyor aleyhimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın