resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5453
    kendisi olmasaydı zaten bir şey farketmezdi, ister hamamcıoğlu, ister metin öztürk, ister dursun özbek. bunlar birbirinden zayıf adaylar, hatta ne acı ki en iyisi dursun özbek. özbek iyi kötü nakit akışını ittirir(sonra geri alır), ankarayla iş yapabilir, tecrübesi var falan filan. yoksa hepsini toplasan ağırlıkları ve liderlikleri bir erden timur çıkartmaz.

    transfer ve futbol şubesi normalde bu adamın yapacaklarının en önemsiz ve alakasız kısmı, ama işte başarılı insan her işi güzel yapıyor, futbol şubesini de pırıl pırıl yönetti.

    kulübün “bütün”, bakın pek çok değil, bütün makro projeleri erden timur’undu, dursun özbek seçim sürecini hatırlarsanız dursun bey ortaya bile çıkmadı. doğal olan bir dönem sonra kendisinin direksiyona geçmesiydi ancak dursun bey bir sebeple doyamadı başkanlığa.

    sırf bloke tutulacak sermaye fikri bile tek ama tek kurtuluş yoludur, eminim ki ondan başka kimse buna yanaşmaz. dursun bey florya parasının yarısını yaktı bile çoktan, seneye de diğer yarısı gider. kafa kafaya belki bankalar birliğinden çıkarız en fazla o olur.

    erden bey beş senede 400-500 milyon euro yapar o fonu ve o fonun yıllık geliri futbolu finanse eder, ama amacımız bu değil sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın