resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1012
    23-24 sezonunda kerem demirbay'ın 3 gol atarak şov yaptığı çaykur rizespor'a şov yaptığı için torreira'nın yanındaki ideal 8 numara gibi gözüküyorsa bu kesinlikle yanıltıcı bir durum olacaktır. çünkü değil, ancak okan buruk da değil demediği için kasedi başa sarıp duruyoruz.

    artık anadolu takımları ile aramızdaki makas çok açıldı, yine ligi 90 puanlarda tamamlayacağız. yahut şampiyon kim olacaksa 90 puanları geçer gibi. anadolu takımları galatasaray'ın orta saha zaafiyetini cezalandırabilecek nitelikte takımlar değil. bunu ben geç fark ettim, biraz acı oldu ama önemli olan hocanın fark etmesi.

    sara iyi bir topçu. bonservisini maaşını geçtim, onlar onu bağlamaz ve bu adam gerçekten kaliteli. ama ideal torreira partneri değil. özellikle zor maçlarda hiç değil. 10 numara oynar, üçlü orta sahada 2 tane 8 numaradan biri olur, çok da güzel olur. rizespor'a şov yapması aksi durumu ispatlamıyor. demirbay da kötü topçu değil. sorun bu adamlara yüklenen ağır defansif sorumlulukta. kaldıraç problemi var aslında. young boys'a ağır basmayan bu orta saha rizespor'a çok ağır basıyor. bunun ayrımını yaptığımız gün bir kademe atlayacağız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın