resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13994
    buradan sözlük yönetimine sormak istediğim bir soru var. kendisini eleştirenlere hakaret etmek serbest sanırım sözlükte? ahraz diyen mi dersin leş kargası diyen mi dersin operasyon çocuğu ahlaksız diyen mi dersin kendileri gibi düşünmüyor diye millet ağzına geleni söylemiş ve bunlarda bir sıkıntı görülmemiş ki hala duruyor.

    geçen sene şampiyonlar ligi'nde 3.olup avrupa liginde sparta prag'tan 4 yiyip elendik. şampiyonluk maçında 10 kişi fenerbahçe'ye ezilerek kendi sahasında yenilip fenerbahçe terör örgütünün ağzına laf verdi. beşiktaş'tan süper kupa finalinde 5 yiyip yavru şikecilerin dalga konusu olmamıza neden oldu. young boys gibi bir takıma 2 maçta futbol olarak da skor olarak da ezilip şampiyonlar liginden elendi. maddi manevi zararını yazmaya gerek yok. kalesinde 15 yaşındaki çocukla oynayan adana demirspor'u ve 3 büyüklere karşı 8 maçta 32 gol yiyen ilhan palut'un rizespor'unu farklı mağlup etti diye kralcıları çıkmış meydana insanlara ağzına geleni söylüyor.

    okan hoca şubat ayından beri formsuz, bunun üstüne puan rekoru üst üste galibiyet rekoru gibi işler yüzünden ben oldum tavırlarıyla geçen sezon bittiğinden beri berbat bir ruh hali içerisindeydi. yaptığı her açıklama ayrı bir rezalet yaz sezonu boyunca. fatih hoca gibi 8 şampiyonluğun sayısını bilmediğim türkiye kupan süper kupan olur üstüne bide avrupa kupan olur o zaman ben bu saatten sonra ders almam ders veririm moduna girersin. ligde ads, rize, antep bunları kazan zaten bir zahmet fenerbahçe'de 34 maçtır yenilmiyor türkiye süper liginde. ölüp biten bjk 3-4 transfer yaptı büyük maçlar hariç anadolu'dan zorlayacak takım yok adamları. bu ligin kalitesi bu. ben oturup antep maçını beklemiyorum fenerbahçe deplasmanını avrupa liginde tottenham maçını ajax maçını paok maçını bekliyorum. umarım alnının akıyla çıkar buralardan ve hak ederek uzun yıllar galatasaray teknik direktörü olarak devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın