resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1008
    ülkenin en büyük sorunlarından biri ezbere konuşmak. biri galatasaray'ın 8 numaraya ihtiyacı vardı 20 milyon harcadı hala 8 numaraya ihtiyacı var ehuehe yaptı herkes de papağan gibi aynısını söyledi durdu. eğer berkan'a, kaan'a, demirbay'a güvenmiyorsa biri galatasaray'ın hem 8'e hem 6'a ihtiyacı hala var. bir topçu alınınca değişmeyecek ki bu. ya da galatasaray'da her spesiyaliteyi yapabilen bir orta saha lazım deniyorsa uzun boylu alan kaplayan 6 numaramız da eksik mesela. sene başında galatasaray'ın 3 eksiği vardı yerlerine topçu alındı hala 3 eksiği var deniyor ezbere.

    çok azı eski 4231 devam etseydi mertens'in yedeği bats olamaz ne alaka 10 numara da lazım bu takıma yedek olarak dedi. üçlü ihtimali doğunca mertens'in rotasyonda bulunduğu mevki değişti ve bir orta saha alınabilir duruma geldi rotasyon için. bu sefer de okan hocanın söylediği 12 kişi ile mi çıkalım maça laflarına atıf yapıldı.
    şartlar tamamen değişmesine rağmen değişmemiş gibi konuşuldu ve medya denen şey ''konuşan kafalar'' konseptine döndüğü için fikri takip de yapılamıyor.
    bir 6 bir 8 bir 10 numara ile orta sahayı kuran morali de epey bozuk okan hoca o zaman sorulan soruya biraz da saçma bir şekilde 12 kişi mi çıkalım diye cevap verdiğinden bambaşka şartlarda aranan orta saha için 12 kişi mi oynayacak şimdi galatasaray diyerek laf çaktığını düşünen yorumcu doldu her yer.
    mertens, nelson, abdülkerim sezonun ilk maçlarında sıkıntı yaşarken hep aynı lafları konuşup sonra form tuttuklarında bambaşka şeyler konuşan ezberciler de aşırı sıkmış durumda. mertens ilk birkaç hafta artık yaşlanmış oluyorken sonlara doğru hiç yaşlanmayacak galiba bu adam, yönetim ikna etsin 50 yaşına kadar kontrat yapsınlar havalarda uçuşuyor.

    sara bu lige gelebilecek en kaliteli orta sahalar diye bir liste yapılsa ilk sıralarda olabilecek bir futbolcu. ben çok beğendim zaten acayip de belli ediyor kendini. 20 milyon eder mi sorusunun cevabına da çok net bir şekilde evet eder diyorum. sorulması gereken soru sen 20 milyon verebiliyor musun olmalıdır.

    sara 20 milyon eder çünkü bence en az 5 pozisyonu direk oynayabilir. dmc, mc, amc, mr, amr oynayabilir ss, ml ve aml pozisyonlarını da idare ettirebilir gibi görünüyor. ayağı da kadife gibi maşallah. alex'e benzettim topa vuruş şeklini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın