resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13984
    ekibinin başarısına katkısı çok büyük. bu yüzden ekibiyle beraber top class hoca adayı olduğunu düşünüyorum. böylelikle yardımcılarının da hakkını yemeyelim.
    bu adamın eski takımlarıyla yaptıkları ortada. bizde 2 sene şampiyon olmuş. kırılmadık rekor bırakmamış. geçen sene 102 puan toplamış. yıllardır şampiyon olamayan rakibinin 99 puan topladığı sezonda. bu işin psikolojik kısmını sadece düşünerek kurdeşen dökebilirsin mesela. adam bunu yönetmiş ve başarmış. bu sezon da en iyi sezon başlangıcını yapmış üstüne.
    evet beşiktaş 5-0 facia. evet young boysa elenmek skandal. daha iyi sonuç almasını beklediğimiz maçlar tabi ki oldu. bunların hepsi eleştiriye açık doğru. ama adamı hiç bir şey başarmamış, daha dün takımın başına gelmiş de bu sonuçları almış gibi itin götüne sokup çıkararak eleştirmek nereden baksan kötülük. rakip takım trolü olmak, operasyon çocuğu olmak falan bunlar olamaz yani nedeni. bu bildiğin kötü biri olmak. ülkenin her karışına sirayet eden kötülük ve ahlaksızlığın bu konuya yansıması sadece.
    nasıl ki bu ülkenin temel sorunu ahlaksızlık ve bu iflah olmayacak ise sizler de iflah olmazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın