resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1060
    kendisine verilecek 10 milyon civarı parayı çöpe atmak yerine 2.5 milyona muslera ile imzalayıp daha iyi bir kaleciye sahip oluyoruz, geçen sene uğurcan ligde muslera'nın yediği gol kadar hatalı gol yedi. yine bir maç ile kaleci övme işlerine giriyoruz, saçmalığın daniskası. uğurcan kötü kaleci, dengesiz bir kaleci. bir maç top tutar çünkü çizgi kalecisidir tuttursa devam eder ama muslera böyle bir kaleci değil, hem takıma hakimiyet sağlayan, hem de ligin hala en iyi kalecisi.

    uğurcan şampiyon olurken çok iyi oynarken şampiyonluk sonrası 2 sezonda ise sıçıp batırdı, o günler eleştirilirken, rezalet bir kaleci olan mert günok'un bile arkasına düşerken milli takımda hedef olması komik. mevcut hali biraz formda, trabzonspor çok atak yiyor ve uğurcan da top tutuyor işte. gökhan akkan da süper ligin son 10 senede en çok kurtarış yapan kalecisi o da çok iyi kaleci olabilir belki ama değil, değil mi?

    türk çizgi kalecileri dünyanın en kötü kalecileridir, futbol türk çizgi kalecileriyle devamlılık sağlayıp başarılı olunacak bir oyun değildir, arada tutar çok iyi oynarlar sonra 32 yaşında futbolu bırakırlar rezalet geçen 4-5 sezondan sonra. futbol muslera tarzı sezonda 3-4 maç hata yapan kalecilerin oyunudur, muslera'nın alıştırdığı elit seviyeyi unutuyor taraftarımız, muslera gidince yerine gelecek ortalama ve ortalama altı bir kalecide şaşıracaklar ve üzülecekler ama iş işten geçmiş olacak. fenerbahçe taraftarı yıllarca altay överken altay'ın sezonda 10 maç fenerbahçe'yi yaktığını anlayamadı, beşiktaş taraftarı kaleci görmediği için mert överken her sezon en az 10 maç sıçtığını görmüyorlar, görmemezlikten geliyorlar.

    uğurcan keşke avrupa maçlarında da 2-3 top kurtarsaydı da takımını avrupa kupalarına taşısaydı şu son 2-3 sezonda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın