resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4670
    baştan bize gelmesi hata olmayan oyuncu. olayları yaşandıktan sonra yorumlamak çok kolay. şu an herkes "zaten birçok bölgemiz eksikti, zaha neden geldi ki?" diye yorum yapabilir elbette. ama o anın şartlarında zaha iyi bir fırsattı, değerlendirildi, tutmadı.

    örneğin icardi için "baştan bize gelmesi hataydı, zaten seferovic alınmıştı." diyebiliyor musunuz? aynı mentalite ile alınmış bir oyuncu sonuçta, hatta çok daha problemli bir isim. mesela zaha fırsatını değerlendirmeyecek bir kafa yapısı, icardi transferini de gerçekleştirmezdi. örneğin fenerbahçe böyle yönetiliyor, tebrikler kendilerine. doğru olanları yapma şampiyonları.

    osimhen için son alımlar. kapatılıyor. eğer kendisinin getirilmesini hata olarak görüyorsanız şimdi yazın. olumsuz sonuçlarda yazmak çok kolay ama denemeden de bir icardi'n, 2 sene üst üste şampiyonluğun olmuyor.

    edit: o geçmişine yatırım yaptığımız mertens ve icardi olmasaydı geçmiş 2 şampiyonluğun ikisi de fenerbahçe'deydi. biz de genç morutan'larla şerefli 2. idik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın