resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 980
    (bkz: 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı)

    biz geçen sene rizespor’a 6 atmıştık. kerem demirbay şov yapmıştı. şimdi bugün o kerem demirbay’ın yerinde sara oynadı ve şov yaptığı için biz rizespor’a 5 gol attık.

    (bkz: 14 eylül 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı)

    peki orta sahadaki sorunlarımız halloldu mu? yarın ilk avrupa maçında gene tel tel dökülecek miyiz? evet döküleceğiz. çünkü koca orta sahada tek başına mücadele eden bir tek atom karınca torreira kalıyor. tamam ligde tek başına yetiyor ama avrupada gene yetmeyecek.

    sara bizim orta saha profilimiz değil. ofansif oyun kurucu olur, on numara olur, sağ kanatta ghezzal tipi futbol bile oynar ama torreira’nın yanında beklenen orta saha değil. sara iki tane defansif agresif orta sahanın önünde oynayacak teknik adamdır.

    okan hoca orta sahamızdaki agresiflik ve sertlik eksikliğini umarım farketmiştir. çünkü bugün farketmezse haftaya kadıköy deplasmanında acı acı tecrübe edecektir. hoca bu problemi çözmek için 3-5-2 sistemine dönüp orta sahada ekstra 1 futbolcu daha yerleştirirse bir nebze problemlerden kurtuluruz. hem de bu sayede gabriel sara rakip kaleye daha yakın oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın