resim
Vincenzo Grella
Görev:As Başkan
Takım:Catania
Yaş:44
Uyruk:Avustralya
  • 47
    olmaz hacım. neden olmaz biliyor musun?

    galatasaray'ın lucesculu dönemden beri orta saha mevkiisini nasıl kullandığını görmek için kuramsal fizikçi falan olmaya gerek yok. gayet net bir durum. sürekli vasat oyuncular, belki arada bi tane yıldız oluyor ama yanındakilerden hayır gelmiyor bir şekilde. tabi orta saha dediysem buna kanatları ve 10 numaraları dahil etmiyorum. ön libero ve göbek mevkiileri için düşünün. peki durum bu kadar netken, buraya hala lotodan ikramiye bekler gibi oyuncu almak ne kadar mantıklı? hücum hattımızda baroslar, keitalar, ardalar var; gidiyoruz şimdi başka isimler de almaya çalışıyor ve muhtemelen 5 milyon ve üzeri paralar düşünüyoruz o bölge için. peki bu durumdayken; zaten iyi olduğun bir bölge için böyle bir para ayırabiliyorken, yıllardır kan ağlayan; istikrarsız olmanı sağlayan en kilit bölgene, ne olduğu belli olmayan 31 yaşında bir adam için düşük bütçe ayırmak? nasıl bir mantıktır bu, çok merak ediyorum. tabii ki bu ismin bir yem olduğunu, sadece yedekte bekletilen bir alternatif olduğu ihtimalini de göz önüne alıyorum; almak istiyorum.

    ayrıca kendisini almanın "tasarruf" olduğunu savunanlar var. oysa bahsedildiği gibi bu oyuncu için 2-3 milyon euro arası bir para ödenmesi durumunda; bu kulüp tasarruf değil, zenginlik sergiliyor demektir. zaten kimse 10 milyon euro ödeyip futbolcu alınmasını beklemiyor. kimse çok büyük isim de beklemiyor. ama tıpkı kader keita, milan baros, elano blumer, harry kewell transferlerindeki gibi, hem türkiye için önemli isimler, büyük takımda oynamış, düşüşe geçmiş oyuncular bakılamaz mı? bakılabilir. çok mu pahalı olur? belki 5 milyon euro öderiz ama karşılığını da sonuna kadar alırız. en azından aklımızda şüphe olmaz.

    bahsettiğimiz bölge, "lan bu kadar transfer yapıyoruz niye 2 senedir bi halt beceremedik ki" sorularının cevabı olan bölgedir. ben bu konuda hassasım, taraftarın kalan kısmının da hassas olmasını beklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın