resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13922
    okan buruk bize 2 yılda gösterdi ki ne olursa olsun kendi planına sağdık kalıyor* ve buna pek alternatif geliştirmek istemiyor. bunu anlayabilirim zira bir işte mükemmelleşmek de başarının yollarından biri.

    lakin gelinen noktada, hem oyuncu grubunun değişmesi ile birlikte a planına çok uygun bir kadro yapımızın olmaması, hem de rakiplerin oyun planımızı deşifre etmesi ile birlikte değişim şart görünüyor.

    burada kendisi için bir yol ayrımı var. teknik direktörler, kısa vadede bazı problemler yaşayacak olsa bile orta vade ve uzun vadeyi düşünerek sert kararlar alabilmeliler. buna sistem değişikliği de dahil.

    ben okan buruk'ta bu cesareti görmek istiyor ve artık işletmekte zorlandığı ve kadro yapımıza uygun olmadığı eski düzenden çıkıp, daha modern bir sistem olan 3-5-2'ye vakit kaybetmeden geçmesi ve bunda devam etmesini istiyorum.

    elbette bu geçişte zorluklar yaşamamız ve arzu etmediğimiz sonuçlar almamız muhtemel. bu gibi durumlarda çareyi başka dizilişe geçmekte değil mevcut dizilişi ve bununla gelen oyun felsefesini iyileştirme çalışmasını isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın