resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10890
    roland sallai transferi üzerinden kendisine yapılan yakıştırmalar kanıma dokunduğu için hakkında iki kelime bi şey yazmak istediğim eski oyuncumuz.

    kendisinin özverili olmadığı ancak sallai’nin özverili olduğu hakkında birkaç farklı yerde okuduğum çok yanlış bir önerme var. özveriyi sadece rakip bekle beraber kendi kale çizgisine kadar inmek sanıyorsanız futbola çok yanlış noktadan bakıyorsunuz.

    kerem benim galatasaray’da izlediğim en özverili oyunculardan birisi. bunu da insanlar artık bizde olmamasıyla yavaş yavaş anlayacaktır. hücumun her noktasında dolaşır, her yerde top almak ister, her yerde topsuz koşu yapar. savunmaya da yeterli seviyede olmasa bile gayet katkı verir. bir futbolcuyu “özverili” diye nitelemek için daha ne gerekir inanın bilmiyorum.

    kerem’in oyun içinde çok kızdırdığı anlar oldu, ama tek bir an bile niyetinden ve emeğinden şüphe etmedim. üç alt ligden ülkenin en büyük takımına gelip 200’e yakın maç yapmak, kaptan olmak kolay geliyor sanırım insanlara. bence çok iyi bir tercih yaptı. her ne kadar kendisini sevsem de misyonunu tamamladığını düşünüyordum. ayrılması gereken bir dönemde para kazandırıp kendisi için çok iyi bir kulübe transfer oldu. bir de başka takım formasıyla izleyelim bakalım “özverisiz” oyununu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın