resim
Vincenzo Grella
Görev:As Başkan
Takım:Catania
Yaş:44
Uyruk:Avustralya
  • 43
    hakkında bilgi edinmenin çok da zor olmadığı kişi.

    vincenzo grella'yı tanımayan, galatasaray'ın transfer bütçesinin durumunu bilmeyen biri, bilgisayarında 3 tık yaparak şu bilgilere ulaşabilir:

    grella:

    1. 31 yaşında olacak galatasaray'a geldiğinde.

    2. 10 senelik bir italya tecrübesi olmuş, sonra premier ligde 2 sene geçirmiş. parma ve blackburn kariyerinin doruk noktaları.

    3. kariyeri boyunca sadece 2005/2006 sezonunda, 25 yaşındayken, toplam 30 maçın üzerine çıkabilmiş. onun dışındaki sezonlarda ligde minimum 10 maç kaçırmış. son iki yılda premier lig'de 15 ve 17 maça çıkmış, ki bu maçların yarısından azı demek.

    4. son iki yılda yaşadığı sakatlıklar ve süreleri genelde kasık, baldır, diz ile ilgili, 2 ay süreli sakatlıklar. kendisine bonservis ödeyen tek kulüp olan blackburn rovers'da mr.injury deniliyor kendisine.

    galatasaray ile ilgili bulunabilecekler,

    1. ikinci başkanı geçtiğimiz günlerde transfer bütçesinin, satılacak oyuncular hariç 5 milyon tl olduğunu açıklamış. yönetim sakat futbolculardan sık sık dert yanmış, genç ve aç oyunculara yöneleceğiz demiş.

    2. kısa bir süre önce aynı pozisyonun oyuncusu, mehmet topal 5 milyon euro'ya gönderilmiş.

    2. grella'nın bonservisi için blackburn'e 2-2.5 milyon pound etrafında ufak değişmeler gösteren bir para ödendiği yazılmış basında, ki bu açıklanan transfer bütçesinin tamamı, mehmet topal'dan ekde edilecek paranın da yarısından fazlası demek oluyor.

    3. geçen yıl kiralık oynayan milli genç futbolcu caner'in 3 milyon euroluk bonservisinin kısa bir süre önce fazla bulunduğu.

    özetle, 30+ yaşından dolayı bir transfer daha yapamayacak (dolayısıyla kendisine verilecek bonservisin ölü yatırım olduğu), sakatlıklarla başı dertte, ortalamanın üstüne çıkmayan bir oyuncuya; sakatlıklardan yaka silkmiş galatasaray, bir çok daha genç ve çok daha potansiyelli oyuncuya yapmadığı şekilde, transfer bütçesinin tamamını, ya da o bölgeden gönderdiği oyuncudan elde ettiği gelirin büyük bölümünü vermeye hazır.

    internet hayli yararlı bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın