resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13905
    öpmediği kuş kalmayan galatasaray taraftarının hedefindeki son isimdir. kerem aktürkoğlu ile başladı okan hoca ile devam ediyor. merak etmeyin, muhtemelen ekim ayının başına galatasaray hocası olarak çıkmayacak, kına yakabilirsiniz. çünkü siz torrent’lere layıksınız.

    ilk dursun özbek dönemini hepimiz hatırlıyoruz. türlü rezilliklerle doluydu tekrar saymaya gerek yok. ikinci dönem erden timur ile geldi ve okan hoca ile belli bir kimya oturtulup başarı geldi. şimdi erden timur devreden çıktı. 40 milyon bonservis harcanıp takım geriye götürüldü. bunun sorumlusu okan hoca mı? ama ilk diyet ödetilecek adam okan hoca. yönetim kendisini temizlemek için önce onu harcayacak muhtemelen kadıköy mağlubiyetinden sonra. takım çorbaya çevrilmiş, transferin son günü takımı hallaç pamuğuna çeviren sportif direktör istifa etmiş.

    ama siz son 2 senenin şampiyon hocasını hedefe koyun galatasaray taraftarı. çünkü en iyisini siz bilirsiniz. kerem’in kafa rahatladıktan sonra milli takımda gollerini izlediğiniz gibi, okan buruk’u da serie a’da izlersiniz. bu da burada tarihe not olarak dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın