resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1896
    dursun özbek'in istifaya zorlayarak paratoner olarak kullandığı, taraftarın da buna balıklama atlamasiyla ülkedeki kına stoklarının tukenmesine sebep olan tercümandan hallice gssk çalışanı.

    cenk ergün kim la. vasfı ne, kütlesi ne, gramajı ne. neredeyse hiçbir yetkisi olmayan bir adam. oyuncuları scout ekibi ve okan buruk belirliyor. bütçeyi dursun özbek belirliyor. operasyonu yürüten adam ibrahim hatipoğlu. cenk ergün'ün tek yaptığı bağlantıyı kurmak, iletişimi yürütmek. sadece tercüman bu adam. bu adam comolli ya da terraneo değil, monchi hiç değil.

    yaşanan kepazelikle ilgili bir sorumlu araniyorsa bir numaralı sorumlu okan buruk'tur. geçen seneden beri rezalet top oynayan takımın durumunu anlayıp kafasina dank etmesi için cl'den elenip 40 milyonluk olmayı, bjk'den 5 yemeyi bekleyen okan buruk. ilk hedef şampiyon kadroyu koruyup sağ bek, orta saha ve icardi'ye yedek almak diyen, 1 ay sonra takımın iflah olmayacağına kanaat getirerek sistem değiştirmeye karar veren, takımı dağıtan, transfer sezonunun bitimine kısa süre kala takımın kaderini beceriksiz ve vasıfsız transfer komitesinin eline bırakan okan buruk. ölmüş bitmiş adana'dan 5 yiyordu bu takım. 15-16 şut attilar, penaltı kaçırdılar, en az 4 net pozisyon kaçırdılar.

    ikinci sıraya geçen sene iyi olma yolunda yürüyen bir takımın eksiklerini tamamlamak yerine zaha, tete, ziyech, ndombele, vinicius, aurier gibi adamlara milyonlar saçan erden timur'u koyarım. hani ligin bayern'i olmak falan deniyor ya, bu takım o şansı 2023-2024 sezonunun başında kaçırdı. abuk sabuk transferler yerine takımın ihtiyaçlarına odaklanilsaydi çok uzun süre bu lige hükmedebilirdik.

    dursun özbek mi. onun varlığı ile yokluğu arasında bir fark olmadığı için değerlendirmeye bile almiyorum. bir tek şampiyonluk için yıllardır meşru gayrimeşru kendini parçalayan ali koç'un yerinde olsam dursun özbek'in bunca şampiyonluğu karşısında kafayı tırlatır, ben de olsam bu işin arkasında bir yapı arardım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın