resim
Roland Sallai
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.83
Uyruk:Macaristan
  • 53
    tam da bugün zalewski ile uğraşmaya gerek yok bundesliğa'da aynı işi yapacak bir çok oyuncu var demiştim, yönetim bu sefer çalıştığım yerden gelmiş.

    kendisi top liglerde orta sıraları hedefleyen takımlara çok uygun bir futbolcu. an itibariyle form olarak düşüşte, ilk 11'deki yerini kaptırdı ve freiburg'ta yedek kalıyor.

    üretkenlik ve son vuruşlarda hiç bir zaman en üst seviye değildi, son zamanlarda bu durum bir miktar daha arttı ve iyice göze batar hale geldi. öte yandan, tempo ve mücadele olarak ise iyi bir oyuncu. rashica benzetmelerini de doğru buluyorum.

    normal şartlarda kapalı defansları açmakta sorun yaşar ancak forvette icardi ve osimhen gibi iki canavar olması sebebiyle bizde tam ters bir intiba bile bırakabilir çünkü denemekten ve mücadele etmekten kaçmayan bir oyuncu. avrupa maçlarına ve kapanmayıp tempolu oyun oynamayı tercih eden rakiplere de uygun bir oyuncu. örneğin young boys karşısında ziyech yerine on kez tercih ederim kendisini.

    rashica da vasat bir oyuncu olmasına rağmen bizde yeterli bir performans göstermişti. ben sallai'nin mevcut form durumundan bağımsız şutları haricinde rashica'dan bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.

    kupa kazanma hedefi olan takımlar için iyi bir transfer olduğunu düşünmesem de transferin son günü için kesinlikle burun kıvrılacak birisi değil. ben katkı vereceğini düşünüyorum. hali hazırda yılda 720 bin euro brüt kazanıyor. almanya ile türkiye vergi oranları futbolcular için benzer, yıllık 1 milyon euro civarında bir ücret ile alabilirsek son gün için iyi bir transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın