resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13871
    galatasarayımızın teknik direktörü, bizi arka arkaya 2 sene ezici üstünlükle şampiyon yapmış hocamız.

    bu transfer sürecinde birçok hata yaptı. yaptığı en büyük hatalardan birisi dursun aydın özbek yönetimi gibi yalancı bir güruha inanıp hiçbir kötü niyet barındırmadan arka çıkmasıydı. hoca bu konularda tecrübesiz, fatih hoca gibi kurt değil ve geçmişi yok. doğal olarak mecburen sözlerine güvendi arka çıkmak zorunda kaldı. sonunda da hedef tahtasına kondu.

    halbuki kredisi yüksekti, taraftar arkasındaydı. erden timur'un gidişi sonrası topa tutulan yönetimin tabutuna bir çivi de o çakabilirdi ve taraftar desteğini de arkasına alabilirdi ama düşünemedi. dediğim gibi hoca çok genç ve çok tecrübesiz.

    bu süreçte taraftardan sonra en çok kendisine üzülüyorum. sesi çıkmıyor, çirkeflik yapmıyor, süslü süslü konuşmuyor ve tek derdi galatasaray diye çok fazla yüklenildi. bence takımdan gönderilecek son kişilerden biri.

    unutmayın bu adam bizi arka arkaya 2 sene şampiyon yaptı, şampiyonlar ligi'nde de göğsümüzü kabartan bir futbol oynattı. geçen sene taktik dehası, oyuncularla iletişimi müthiş hocayken bir anda iş bilmez adam koltuğuna oturtuluyor. yazık etmeyin, hocanıza sahip çıkın. hep söylüyorum. bu kadar emek vermiş adam 3 ayda harcanmaz. ayıp ediliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın