resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13869
    döndük dolaştık 2 yıl önceki bjk, başakşehir maçları öncesindeki noktaya geldik. bu sefer elinde kerem aktürkoğlu, boey gibi futbolcular yanında erden timur ve arkasında güçlü bir taraftar desteği yok.

    kendi adıma en başta çoğu kişi tarafında fazla güvenilmediği dönemlerde sahip çıkan ama bugün ağır eleştirenlerden biriyim.

    okan buruk giderse tabi ki kaos olur. belki sezonu da kaybedebiliriz. biz de bunu biliyoruz. esasında sabredilebilir. sonuçta her sene şampiyon olacağız diye bir kanun yok ona da eyvallah.

    ama kalkıp young boys, kopenhag hatta geçen sezon elememize rağmen molde maçındaki rezalet futbolun üzerine derbi faciaları da eklenince pek susacak bir durum kalmıyor. yaptığı garip açıklamalarla da tüy dikti.

    umarım tekrar başarılı olursun hocam. eğer saha içine odaklanır biraz da özellikle taraftara karşı çeneni tutabilirsen yine başarabilirsin. en azından şu kutsal ocak ayına kendimizi sağ salim atalım. belki yönetim değişir. kara bulutlar dağılır. eğer yapamazsan hem sen hem futbolcular hem taraftar yani kısaca hepimiz kaybedeceğiz. yönetimi saymadım. onların derdi florya, komisyon, karaborsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın