• 1
    bir taraftar. aynı adla youtube kanalı var. ege adlı arkadaşla yayınlarına denk geliyorum. kendilerini tanımıyorum. youtube'da karşıma çıkan yayınlarını arada bir takip etmeye çalıştım. galatasaray temalı içerikleriyle ilgili görüşlerim:
    -gökhan'ın yer yer ege adlı arkadaşa yükselmesi izleyiciyi rahatsız ediyor. bim'de a101'de bir kasiyerin diğerine çıkışmasına denk gelirsin ya, tatsız.
    -iyi niyetli, galatasaray yararına olacağını düşündüklerini söylüyorlar. samimi olduklarını düşünüyorum.
    -oyuncu telaffuzları bayağı sıkıntı. iki yorumcunun bir futbolcunun adını farklı telaffuz etmesi neyse, bir yorumcu sadece bir futbolcuyu da farklı zamanda farklı söylüyor. aynı kişi için oyuncu bazen ancelino bazen angelino bazen ancelinyo veya osi, osaymın, osimen vs. tutarlı bir yanlışları da yok.
    -taktik bilgisi konusunda fazla özgüvenliler. hocayla ilgili eleştirileri yapıcı olmaktan uzak. tecrübesiz halleriyle kendilerinden tecrübeli insanlara iş öğretme gayretleri talihsizce. elbette gs teknik heyetinin aklına gelmemiş harika bir taktik düşünmüş olabilirsin. itirazım yok ama bir galatasaray taraftarından biraz daha üsluba dikkat beklerdm.
    youtube için bir renk olduklarını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın