resim
Nicola Zalewski
Takım:Roma
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Polonya
  • 201
    transfer süreciyle ilgili iddialar şöyle: oyuncunun bir yıllık kontratı kalmış. yeni sözleşme için menajeri roma'dan 2 milyon brüt istiyor. roma 4'lüye döndüğü için oyuncunun çok fazla süre alamayacağını dolayısıyla kontrat vermektense satmanın daha iyi olacağına karar veriyor. psv roma'yla anlaşıyor ama oyuncu maaşta anlaşamıyor.

    daha sonra yine okan hoca aracılığıyla gardi devreye giriyor. hoca topçuyu istiyor. gardi yetki alıp transferi bitirmeye çalışıyor. oyuncuyu 1.8-2 milyon civarı maaş, roma'yı da 8+2 milyon bonservise ikna ediyor ve haber veriyor.

    bu noktada transfer komitesi gardi'nin osimhen transferi sonrası yaptığı açıklamalarla reklam yaptığını düşünüyorlar ve rahatsızlar. aslında rahatsızlıkları kendilerinin reklam yapamaması da neyse.

    haber geldikten sonra biraz da reklam amaçlıl cümbür cemaat italya seferi yapılıyor. transfer komitesinin maaşlı çalışanı roma tarafıyla arasının çok iyi olduğunu ve bu transferi 5-6 milyona bitireceğini söylüyor. gardi'nin 10 milyona bitirdiği adamı 5-6'ya ikna ettik havasını atma hevesiyle tekar masaya oturuyorlar. (nevzat dindar'ın haberi buradan geliyor)

    roma tarafı şaşırıyor ve duruma tepki gösteriyor. ve sürecin sonunda pazarlıktan vazgeçerek tekrar 12 milyon euro istiyor. bizim yöneticiler biraz roma'yı sıkıştırmak biraz da alternatif olması adına bazı isimlerle görüşüyorlar. hem okan hoca istemiyor hem de roma geri adım atmıyor.

    roma geri adım atmadıkça bizimkiler sıkışıyor. işin sonunda 12 milyona çıkıyorlar. nevzat ve mehmet özcan'a haber geçiyorlar, 16'dan 12'ye düşürdük diye. bu akşama uçuş planı yapıyorlar. ama zaman daralınca süreçten de rahatsız olan zalewski'nin menajeri maaş ve kendi komisyonuna zam istiyor.

    nihayetinde şu an oyuncunun menajeri ikna edilmeye çalışılıyor. oyuncu ikna edilirse 5 milyon euro fazla para çıkacak gardi'nin anlaştığından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın