resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1706
    ozan kabak’ın sözleşmesine 7.5 milyon euro fesih bedeli koyan, bazı altyapı oyuncularımızın menajerliğini yapan, kevin grosskreutz fiyaskosunda adı olan, belhanda ve feghouli’ye sevr anlaşması gibi sözleşme yapan, gomis gibi bir kulübün sözleşmeli futbolcusuna imza ücreti veren, sergio oliviera’ya 9 milyon bonservis (sağolsun erden timur sayesinde 3 milyon euro ile kurtulduk) ve 4 yıllık kontrat ve başarı bonuslarıyla yıllık 4 milyon euro maaş veren, yine sergio oliviera’ya kalan 2 yıllık maaşını verip olympiakos’a gönderen, 650 bin euro maaş alan ismail jacops’a 2.1 milyon euro maaş ve zorunlu satın alma opsiyonu ile 9 milyon euro bonservis veren, gabriel sara için 18 milyon euro artı bonuslarla dehşet bir bonservis ve 2.750 milyon euro maaş veren, jelert için 9 milyon euro bonservis ödeyen galatasaray lisesi mezunu kulübümüzün maalesef futbol aklı olan kişidir.

    kendisi dışında kulübe menajer önerisi, scout listesi ve kendisinden önce bu görevleri yapan yöneticilerin görüştüğü oyunculara nasıl oluyorsa engel olan dursun özbek’ten bile güçlü karaktere sahiptir.

    hiçbir vasfı olmayan, 3’lük oyuncuya 5 verip getiren, kerem aktürkoğlu’na yapılan mobbinglerin başında gelen, erden timur’un kurduğu sistemi ve ekibi pasifize eden galatasaray’ımızın kilit ismidir.

    fatih demireli’yi denklem dışında bırakan, zaha’nın maaşının yüzde 70’ini vererek gönderen, takıma sadece kendisinin portföyünde bulunan oyuncuları dolduran, kendisinin yönetmediği transfer görüşmelerine son aşamada dahil olup işleri daha da zora sokan dünya’nın en iyi sportif direktörüdür.

    bu adamın yaptığı her hareket ve her eylem sonucunda kulübümüzü zora sokup milyon eurolarımızı çöpe atıyoruz. sen kötü niyetli, oyunculara mobbing yapan, üstlendiğin görevi rezalet şekilde yürüten ve bundan utanıp görevinden ayrılmayan, sadece kendi çalıştığı menajerlerle banka hesaplarını bol sıfırlarla dolduran, egoist, kulübümüzün ismini , lisenin gücünü arkasına alarak maddi kazanç elde eden fiyasko bir şahsiyettir.

    tamam anladık lisenin gücü arkanda ve abilerin yanında ama bu adama yeter kardeşim seni biz oralara getirdik ancak rezil rüsva ettin bırak git diyecek bir tane galatasaray sevdalısı insan yok mu? eğer yoksa bugün cenk ergün gider yarın başka cenk ergün gelir kanserli hain hücreler galatasaray’ımızı yıllarca kemirir durur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın