resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13830
    açıkçası beni bilen bilir, fatih terim'in futbol başarısını ve winnerlığını sever fakat karakterini sevmem. okan buruk için ne yazık ki ikisini de söyleyemiyorum. önceki (en ofsaytta) olan entrylerimde belirttiğim gibi, taktiksel anlayışını modern futbolda fizik seviyesinin elit olacak oyuncularla oynanacak olup, kadro planlamasını bu kadar kötü yapan bir hoca görmedim.

    fatih terim bile kendisinden iyi kadro yapıyor çok garip bir şekilde. kaldı ki fatih terim'in kadro planlaması rezalettir, fakat şu kadar bütçe kendisine açılmış olsa hem kulübün 5-10 yıllık geleceğini garanti altına alır, hem de güzel futbol izletirdi bize. yani cidden kafa karıştırıcı bir durum, fatih terim gelir şampiyon olur sonra takımın kimyasıyla ve kadrosuyla oynayıp mahveder ve gider, fakat bu arada aldırdığı oyunculardan 2-3 tanesi öyle sükse yapar ki rezil transferleri mali olarak kapatır. fakat okan buruk'ta bu da yok, sadece ve sadece tüketim. ve şu ana kadar gördüğümüz şey sürekli oyuncuları taraftarın/yönetimin önüne atıp hiç desteklememe neticesinde değerinden düşük satış şeklinde oldu.

    sonumuz hayrolsun, durum gelecek için hiç iyi görünmüyor.

    edit: eleştirmemin sebebi sadece taktiksel ve kadro planlaması sıkıntısı değil aynı zamanda hocanın sürekli yönetimi koruyacak şekilde konuşması, ta ki şu son beş altı güne kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın