resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10855
    iki sezondur ne arkadaşlığı, ne duygusallığı, ne inancı, ne el kol hareketleri, ne yaşam biçimi istisnasız deşilen, eleştirilen, okan buruğun evlatçılığı ile zaha nın bile takıma faydalı olmasına engel oluyor diye yazılan, bununla beraber stadda ıslıklanan, kaçırdığı penaltıyı tekrar attığı için galatasaraylılığı sorgulanan adamdı kerem. satılana kadar.
    arkadaşlar ne yazık ki doyumsuzsunuz, kendi hayatınızda başaramadıklarınızı yaşayan insanları kıskançlık seviyeniz; sadece altı boş eleştiri doğuruyor. egonuzu tatmin ediyor mu bilemem ama uzun vadede size faydasız olacağı kesin. ders çıkarmadığınız da aşikar, çünkü dün oynanan milli maçta arda güler için yazılanlara bir bakabilirsiniz.
    sizin derdiniz, sıkıntınızı, stresinizi atmak. bunun için de futbol maçı izlemekten keyif almıyorsunuz. siz hata yapanı asmak, kesmekten zevk alıyorsunuz ve bu değişmediği müddetçe nefret dışında bir duygu besleyemezsiniz. etrafınıza da sadece mutsuzluk yayarsınız. dün akşam da böyleydi, geçen sezonun neredeyse tamamı da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın