resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10843
    bizdeyken ne ise hala aynı olan eski kaptanımız. aynı hırs, aynı hareketlilik ve sürekli denemeye devam ediyor. değişen tek şeyin denemekten korkmadığını olduğunu söyleyebiliriz sadece. en önemli fark is taraftardaki bakış açısı. eskiden açık aramak için ölüp biten taraftarımız şimdi övmek için yer arıyor.

    kerem'i herkese karşı çok savundum, gerek sosyal medya gerek sosyal hayat olsun. ama asla anlatamadık. bugün 12 milyon euro karşılığında ve kerem'in maaşı ile galatasaray'a sadece bu istatistikleri veren bir futbolcu bulmamız imkansız. yarın kerem benfica'da iyi bir oyun sergileyemezse de bu değişmeyecek. çünkü dünkü performansı bir ilk değil.

    sözün özü, bu çocuk tribünde ıslıklandı, her hatasında homurdanmalar oldu. son olarak yönetimin de içinde bulunduğu bir baskı ile gönderildi. şimdi bakıyorum zamanında rakiplerle birlikte yerden yere vurulan kerem kıymete binmiş. bu hikaye bir yerlerden tanıdık geliyor. ah vah etmek yerine hatalardan ders çıkarmak lazım ama malesef hala aynı hatalar.

    (bkz: barış alper yılmaz)
    (bkz: abdülkerim bardakcı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın