resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1865
    ilk çıktığı andan beri, aynı şeyi söylüyorum, türk futbol tarihinin en yetenekli oyuncularından biri, bana göre en yeteneklisi ama bunu sahaya yansıtıp yansıtamayacağını göreceğiz.

    sergen de çok yetenekliydi, emre belözoğlu da çok yetenekliydi, arda turan da çok yetenekliydi ancak bence arda güler bir tek sergen ile kıyaslanabilir ki sergen'in bilekleri daha yumuşak, top tekniği daha iyi olsa da arda'nın bazı yetenekleri sergen'den daha keskin. yani ben arda'yı sergen'in de önüne koyuyorum. bugünkü maçta 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçıtopukla sağ çizgide verdiği pas bir hagi pasıydı. arda hagi olur demiyorum ama bunlar özel yetenekli oyuncular, arda özel bir yetenek.

    şu pas; https://www.youtube.com/...Ss7O9xCYn&t=5892

    devamında da zaten atağı muazzam organize etti.

    yine kerem'in attığı 3ç golde kerem topu oraya istemedi aslında, kerem oraya vücudunu döndürdüğü anda bıraktı pası kerem'in önüne. futbolda bu yarım saniyelik anlar çok önemlidir. icardi, haaland gibi oyuncular onca golü sadece fiziksel yetenekleri ile atmıyorlar. zekaları ile, yarım saniye kazanıp boş kalabiliyorlar pozisyonlarda. yarım saniye önceden anlayabilmek olacakları büyük bir avantaj sağlıyor futbolda ve arda'da bu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın