resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13799
    şampiyon olduk iyi güzel de şampiyon olmasına rağmen derbilerde ve avrupa kupalarında bu kadar silik ve ezilen bir takım daha görmedik.

    geçen sene yenilmemize rağmen bayern maçlarında, manu maçlarında iyi futbol oynadık, fb 270 dakika kalemize isabetli şut çekemedi o zaman da hakkını verdik. burada öve öve bitiremedik. o zaman iyi oluyoruz da molde, kopenhag, young boys gibi maçlar ve son derbiler rezalet bir oyunla kaybedildiği için eleştirince mi kötü oluyoruz. mesele sadece kaybetmek de değil rezalet bir oyunla kaybetmek.

    ben hayatımda ilk defa beşiktaş'tan 5 yediğimizi ve fb'ye karşı isabetli şut çekemediğimizi gördüm. hem de 70 dk 10 kişi oynayan fenerbahçe'ye. üstüne young boys'a da elenip şampiyonlar ligine gidemezsen tabi ki koltuğun sallanır. bunların hepsi 3 ayda oldu.

    bunun çözümünü bulacak olan da kendisi. bence temel sebebi çok basit. takım yetenekli ve türkiye liginde bu iş yapıyor. ama fizik gücü düşük ve boyu kısa. bir tek barış alper ile olmuyor. o fizikte bek, kanat ve orta sahaya en az 4 tane daha adam lazım. yoksa gedson da şov yapar young boys'un orta sahası da.

    eğer gereken takviyeleri yaptıramazsa o arkasında durduğu yönetim hiç çekinmeden kendisini yiyecektir.

    yazım ofsayt olmuş. sanırım keremin üzüntüsüyle hocaya sahip çıkılmış:) iyi güzel bu da bir gelişme. inşallah çok biliyorum havalarından çıkıp toparlar. aslolan galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın