• 554
    bazi mevkilerinin, hele hele bunlar bek ve orta saha ise, alternatifleri yoksa, en ufak kart cezasi ya da sakatlikta patlayacak dizilistir.

    akli olan bu kadroya bu dizilişle oyun oynatmaz. hafazanallah, 2. bir 13. olarak biten bir sezon olur. hatta o sezonu arariz.

    son maclarda icardi'nin cokca orta sahaya yaklasip pas dagitiminda ve oyun kurulumunda rol almasini da dusununce, akilci cozum gibi geliyor. sanki orta saha ile forvet baglantisini icardi cozecek gibi gibi.

    yani nereden baksam, mevcut kadroyu bir turlu konumlandiramiyorum. cok riskli bir hamle olur ki, biz sistem takimi degiliz.

    ayrica okan buruk en son ne demisti? oynattigimiz sistem gibi birseyler soylemisti. etmeyin eylemeyin. 4-2-3-1 dizilisinde oynatilan sistemle 3-5-2 bir mi? ıkisini harmanlayip oynayacaksan neden biz bunun emarelerini osimhen gelene kadar gormedik? goren varsa yesillendirsin cidden ben cahil kalmis olabilirim.

    son olarak
    okan buruk 3'lü sistemi kariyerinde ilk ve tek kez oynattığı maçta eskişehirspor'a 4-0 yenilerek göztepe'den ayrılmış, 10 gün sonrasında kariyerinde yükselişe geçtiği akhisarspor'un başına geçmiştir. akhisar'da 3-5-2 mi oynatti? yok benim kafam cidden basmadi.

    edit: sanirim anlasilamamis. osimhen'i menajer oneriyor. durduk yere. hani hesapta falan yok. sonra diyoruz ki, tamam alalim. hooop 3-5-2'ye donme cabalarina giriyoruz. kanatlarimizi falan paketleyip gonderiyoruz. arkadas bu amatorluk degildir de nedir. kimse akli basinda dusunmuyor mu ya?

    edit 2: ofsayta gitmis. tesekkurler. en azindan cogunlugun fikrini gormus oldum. allah sizlere sabir versin. zira ben herhangi bir basari beklemiyorum bu dizilisle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın