resim
Filip Kostić
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Sırbistan
  • 101
    verilmiş sadakamız varmış da menajerler bize iteleyemedi.

    kostic gibi futbolcu almamız lazım ama juve'de pert olduktan sonra değil. 2 sene önce frankfurt'taki performansından sonra almamız lazım.

    2 ay sonra 32 yasında olacak ve aylardır antrenman yapamadı. avrupa listesine de eklenemedi, kaldı ki eklense bile performans vermesi en iyi ihtimal ekim ortasını, kasımı bulur.

    juventus geçtiğimiz sezon ligi 54 gol atarak, 3. sırada bitirmiş. kostic 0 gol 4 asist ile oynamış. italya kupasında da 4 maç, 0 gol 0 asist. bu sırada juventus ligi 54 golle en skorer 7. takım durumunda tamamlamış. kostic ise incelediğim tüm maçlarda 3-5-2'nin sol kanadında oynamış.

    fenebahçe'nin nasıl kullanacağını ise hiç anlayamadım. oyuncu sol bek değil, kanat için ise ellerinde tadiç ve maximin varken fazlalık. tadiç sağ kanat oynayacak ise irfan, cengiz ve oğuz fazlalık oluyor. tadiç on numara derseniz de ortasahadan dinamizm kaybı ve ortasaha rotasyonunda şişkinlik oluyor.

    juventus taraftarları da gidişinden çok memnun. ilk sezonunda iyi olduğunu ancak ikinci sezon kör bir şekilde koşup rastgele orta yapmaktan başka bir şeye yaramadığını söylüyorlar. rebiç, krunic loading.

    umarım opsiyonu zorunludur ve yüksek maaş ile fenere katılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın