resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 780
    türk spor medyasındaki bazı isimlerin yakın dostları pırlanta gibi kardeşleri boşta olduğu için tek amaçları montella aleyhine gündem oluşturmak oluyor. mesele montellayı beğenip beğenmemek başarılı veya başarısız bulmak değil tamamen kamuoyu oluşturmak.

    burda geçmişte çeşitli takımlarda ve yine milli takımdan alışık olduğumuz bir oyun oynanıyor. milli takımın kadrosunun çok kaliteli olduğu bu hocada heba etmemek gerektiği gibi. aynısını euro 2020 kadrosu için de diyorlardı ama gruplarda 0 çekmiştik.

    bugün a milli takımın kadrosu montella yerine löw de gelse guardiola da gelse mourinho fenerden milli takıma da geçse klopp ikna edilip getirilse avrupa şampiyonasında ancak çeyrek final görebilir. şanslı olursak da yarı final ihtimalimiz olabilir ama o kadar fazlası değil. bunlar zaten başarıdır ama çeyrek finale çıkamamak da mesela başarısızlık değildir.

    dün kuntz gitti ki ben zaten kendisinin teknik direktör olduğunu bile düşünmüyorum. kuntz gidince yerli çetesi hemen oraya medya ve lobileriyle birkaç yerli hoca oturtmaya çalıştılar ama o dönem tff başkanı baskılara dayanamayıp en iyisi yabancı getireyim kafam rahat olsun dedi. bugün de montellayı yemeye çalışıyorlar ama montella giderse klopp gelmeyecek. ahmet gelecek mehmet gelecek ama birilerinin adamı gelecek. o yüzden daha iki ay önce avrupa şampiyonasında çeyrek finale çıkan adamı hazırlık maçları yüzünden eleştirmem çünkü bu işten bir çıkarım yok. çıkarı olanlar eleştiriyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın