• 782
    ne yapmaya çalıştığını anlayamadığım kurum.

    ya elinde victor osimhen ve mauro icardi gibi iki tane önemli figür var. burada sıkça dile getirildiği gibi afrika'da tedarik ağının artması lazım. bu adama özel ürünler üretmek, hatta avrupa'da da satışa sunmak lazım. gerçi burada bir tişört çıkardılar, 700 tl. bu ne lan?

    tamam anlıyoruz maliyetler, şunlar bunlar fazla ama 500 tl yap sürümden kazan be kardeşim. forma alma imkanına sahip olmayan çocuklar aileler bari bu tişörtlerden alabilsin. sanki çok kaliteli kumaşlara üretim yapılıyor da bir de yüksek kar marjı güdüyorsunuz.

    bak icardi diyorum, okullar açılıyor diyorum. mertens diyorum. sadece sticker satışından bile çok güzel para gelir bence. ha tabi bu satış işini sadece storelara değil, gerekirse marketlere kırtasiyelere falan da indirmek lazım. ne kadar çok noktada bu ürünlere ulaşılırsa o kadar satış artar diye düşünüyorum. geçen gördüm kırtasiye konusunda bir seri geliyor ama bu konuda daha fazla atılım yapmak lazım sanki. kerem gitti, yeni yerli figür barış alper olsa mesela...

    ben taraftar olarak bunu düşünüyorum. siz bu mağazanın yöneticileri olarak bu konuda herhangi bir şey düşünmek ister misiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın