resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 572
    hayatımda galatasaray’a imza attığı için bu kadar mutlu bir topçu çok az görürüm sanırım. biz geldi diye mutluyuz; adam bizden mutlu.*

    https://youtube.com/...?si=P97BA3LbsG5OFCQ1

    https://youtube.com/...?si=RJiJmtMw_h4VPck7

    https://youtube.com/...?si=NoKRE6_2zrtcRzvk

    noluyor olm? çocukluk hayalini gerçekleştirmiş altyapı topçusu gibi. şaka bir yana bence bize ilgisi önceden olabilir. öncelikle; didier drogba. drogba afrika’da büyük bir ekol. hele ki fotvetler için. osimhen “idolüm” demiş defalarca. sonrasında henry onyekuru. anlaşılan osimhen nijerya’da iletişimi güçlü bir oyuncu, seviliyor takımda. henry ile konuştuysa oradan sempatisi vardır. tabi mertens de benzer rol oynadı muhtemelen.

    diğer yandan bizim tribünün ünü, hatta bence mauro icardi etkeni. icardi buraya gelip aşkın olayım ile patladığında avrupa’da hatta dünya’da acayip ilgi çekti. icardi’yi maxi olayından dolayı sevmeyen dünya futbolu baya baya şaşırdı ve dikkat çektik. reddit’de mesela “böyle bir adama nasıl tapılır?” ile başlayan süreç şu anda “icardi gol atınca gs fanları” gibi espirilerle ve capslerle devam ediyor. icardi gibi dışlanmış bir starı yeniden parlatacak kadar sevgi ve hatta aşk gösteren tribün çoğu futbolcunun ekstra ilgisini çekiyor. sanıyoruz ki futbolcular sadece para odaklı çalışan makineler. ama bunlar da insan. duyguları var. görüyor icardi’ye duyulan aşkı. hem de uefa ülkesi ve avrupa’da sayılı bir marka galatasaray. ben kanıtlayamam ama karakullukçu başta bir çok kişinin söylediği ya da ima ettiği wilfried zaha’nın “bir türlü icardi ile anlaşamadı” denilen noktasını da burada görüyorum. zaha muhtemelen icardi ile tribün üzerinde de ego yarıştırdı. o ilgiyi kendine istedi “ben aslında daha büyük yıldızım” diye; ama olmadı. olmadıkça twitch’de vs taraftarla sürtüşmeler, hocaya sallamalar başladı. hagi ile icardi’yi futbol olarak kıyaslamıyorum; ama görünen o ki kadro ağırlıkları benzer durumda. lider icardi.

    uzatmayayım bu etkenlerle osimhen’in üstüne napoli’de son dönem sıkıntıları eklenince ben neden bu kadar mutlu olduğuna dair tahminler yapabiliyorum. ve bu şekilde olur da kendisini iyi kullanırsak muazzam işler yapacağını da düşünüyorum.

    bir de unutmadan; nijerya bu adama hasta. bambaşka hasta. napoli 2 m takipçi kaybetmiş, bize yeni takipçi gelmiş. bu adamın marka değerini çok iyi kullanmamız lazım. ama yine gsstore kağnı gibi. mesela hukuki mevzular ve imaj hakları sorunu yoksa hala maske çıkmaması skandal. o da görüşmeler uzadıysa. görüşmelere falan başlandı ya da başlanacaksa yine skandal. puma afrika’da etkin. yığın kardeşim ürünü. böyle fırsat bir defa gelir. bunu asya’da yapmak için yazın ülke ülke geziyor avrupa büyükleri. gelmiş fırsat, kullanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın