resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13764
    artık okan hoca’ya destek verme zamanı. takımı yeterli görmüyordur kesin olarak. yönetimi koruyan açıklamalar yapıyor kızgınsınız anlıyorum. ama bu açıklamalarda takımına da sahip çıktığını onlara güvendiği mesajını vermeye çalışıyor olabilir. ben de hoşnut değilim bu durumdan. ama mantıklı olan her teknik direktör takımı güçlensin ister.

    young boys’a elendik bu adam kulubede bile değildi. bu ciddi bir handikap değil mi ben mi yanlış biliyorum. tamam kulubede bulunmaması da kendi hatası diyebilirsiniz ama maçtan atılan ilk teknik direktör mü?

    neyse kimseyi aklamaya yaranmaya övmeye de çalıştığım yok. genel olarak takımdaki havayı, kadroyu sıkıntılı buluyorum. transfer de gerekli. odağımızı bütün olayları kriz haline getiren dursun özbek yönetimine kaydıralım. futbolcuları ve teknik ekibi biraz rahat bırakalım.

    okan buruk sonuçta ne dersek diyelim şampiyon yapamaz diyemezsiniz çünkü yapmışlığı var. sol beksiz sağ beksiz hem de.

    çok acil sol bek sağ bek istiyorum dedi yine almadılar adama hatırlasanıza. sağ beke para harcamayacağız dendi. gittiler son gün aurier aldılar sizce çok istemiş olabilir mi okan hoca. hiç oynatmadan sene bitti.

    şu son 6 ayı takip etmek inanılmaz yorucu geçti.
    hakemler eliyle sahada yapılanlar, yönetimin iş bilmezlikleri, okan hocanın suçluyu başka yerde aramaları vs vs. bi durulsun artık ortalık.

    transfere de hala ihtiyacımız var. zaman da var. baskı bu yönde olmalı. sonuçta lig şampiyonluğu da çok önemli. şampiyonlar ligine gitmek için bile olman gerekiyor. eksikleri tamamlarız inşallah. okan hocam sen de transfer istiyorum diyemiyorsan konuşma bari. ne diyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın