• 91
    epic games store'dan 5-12 eylül tarihleri arasında ücretsiz edinilebilen ve sınırsızca hesabınızda kalacak olan oyun. oyunu güncel kadrolar ile oynamak mümkün. adım adım anlatıyorum.

    0-ilk adım olarak tabii ki epic games store'dan oyunu indiriyoruz. oyuna 1 kez giriş yapıp çıkıyoruz.

    1-sonra aşağıdaki linkten "download fm 24 data update" butonuna tıklıyoruz. üyelik isteyebilir, hızlıca üye oluyoruz ve indiriyoruz.

    https://gss.gs/o4U

    2-dosyamız rar dosyası olarak inecektir. bilgisayarınızda winrar veya benzeri bir arşiv uygulaması yoksa internetten indirip kurmalısınız. ardından inen güncel kadro dosyasına sağ tıklayıp "klasöre ayıkla" demeniz yeterlidir.

    3-klasörlerin en içinde olan .fmf uzantılı beyaz gözüken dosyaları kopyalıyoruz. ardından windows bilgisayarımızın belgeler/sports interactive/football manager 2024/editor data/ uzantısının içerisine yapıştırıyoruz. eğer mac kullanıyorsanız users/kullanıcı adınız/library/application support/sports interactive/football manager 2024/editor data/ buraya atıyorsunuz.

    4-editor data klasörünün içinde herhangi bir alt klasör olmamalı, sadece .fmf uzantılı dosyalar olmalıdır. eğer ilgili bölümde editor data klasörü yoksa kendimiz oluşturup dosyaları içine atıyoruz.

    5-fm 24'ü başlatıyoruz ve yeni kariyer başlatıyoruz. geriye ise osimhen ve icardi'yi beraber oynatacak dizilişi bulmak kalıyor. bol şans ve iyi oyunlar dilerim.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın