resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 881
    klasik bir ezberden konuşma sendromu da sara hakkında yaşanıyor. sara 8.5 numara, 10 numara, hücuma daha yakın oynamalı, temposuz, tek ayaklı, galatasaray'a 8 lazımdı hala lazım. bir ezberle konuşmaya bayılanların yeni hedefi oldu sara.

    sara regista bile oynayabilecek bir futbolcu bence. sinan yılmaz'ın söylediklerine katılıyorum. üstelik 3-4-2-1 dönüşü yaşanırsa üçlünün önündeki ikiliden birini çok rahatlıkla oynayabilir hatta orada torreira yanında oynaması gereken de odur. 4-2-3-1 devam etseydi de ordaki ikilide sara oynamalıydı. sadece beklerden en az biri stoper tandanslı olmalıydı. daha güçlü, doğal savunmacı ve kafacı bir 3. defans sara-torreira ikilisinin kötü görünmesini engelleyecektir. hele hele jakobs ve barış beklerde olursa takımın atletik performansı da çok yükseleceğinden sara kabiliyetlerini çok daha rahat gösterebilecektir.

    bir tane daha orta saha alınsaydı iyi olurdu hele hele rabiot, fabian ruiz falan konuşuluyordu onlardan biri olsaydı inanılmaz olurdu ama elzem değil. torreira ile rotasyona girecek veya hem torreira'yı hem stoperlerden bir tanesini yedekleyebilecek uzun boylu, ayağı düzgün bir top tutucu da alınabilirdi elbette o da her takıma fayda getirir ama o da elzem değildi kaan kullanılabilir o rolde.

    sara ile ilgili maliyet konuşanlara ise bir şey söyleyemiyorum. haklılar evet ama böyle. 11.5 verdiğin adam en iyi oyuncun olmuşsa bundan daha ucuza da satmazsın. biz almayabilirdik evet ben de 2 futbolcuya verirdim o bonservisi ama bütün bunlar sara'yı kötü futbolcu yapmaz. net bir orta saha bence sara. uzun yıllar da başarıyla forma giyecektir. futbolcuları kötü gösteren onlara uygun olmayan roller.
    4-2-4'e çalan fiziksel olarak ezildiğimiz kadroyla oynanan 4-2-3-1'de sara 8 numara gibi görünmediyse gözlere belki de genel sıkıntıyı çözmek gereklidir. ki osimhen transferinin en büyük faydası da değişmesi gerekeni elzem bırakması olacak. icardi ve osimhen'in birlikte oynamak zorunda olması okan'ın inadını kırıp doğal savunmacı ve kafacılarımızın on birdeki sayısını artırmasına sebep olacak ve sara 8 numara da 6 numara da oynayabildiğini herkese gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın