resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 542
    avrupada birine kendisinin dünyanın en iyi santraforu olduğunu söylerseniz kimsenin deli demeyeceği, bir kısmının da size katılacağı elit santrafor. adamın buraya oynamaya geldiği çok belli. 85 mil eu'ya bu yüzden indirdi zaten serbest kalma maddesini. umarım kadroya takviye sözü verilmemiştir, çünkü bu kalibrede bir adamın gelmeyi kabul ederken istemesi çok olağan.

    tekrar ediyorum, dünyanın belki de en iyi santraforunu alıyorsun ve adam buradaki performansıyla 85 milyonluk transfer yapacağına inanarak geliyor, senin ona nasıl ya da kimle top getireceğin belli değil.

    kendisini sol kanat oynatmaya çalışırsanız bir daha avrupadan kalburüstü bir takımdan sittin sene oyuncu kiralayamazsın, oyuncu da ikna edemezsin. günay güvenç sol açık oynar osimhen oynamaz. adamı sola yazarsan çıkmıyorum maça ne halin varsa gör der gider. ya çift forvet ya icardi kesilecek. icardi zaten kesilemez de, icardi sakatken 4231 oynarsak kanat yedekleri herhalde cenk ergün ile ibrahim hatipoğlu olacak.

    352'de de 5linin orta üçlüsü sara torreira ve berkan olur gibi. yedekte de demirbay, kaan ve okan buruk falan olur herhalde. ayhan hocaya sorsaydık bari, belki bir sezonluğuna last dance diye gelirdi.

    osimhenimiz var konuştuğumuz şeyler bunlar. inanılır gibi değil. umarım keşke almasaydık demeyiz. zira tahmin edilen gibi olur ve fiyasko bir sezon geçirirsek bütün avrupaya rezil olacaksın. osimhen'in bizden sonraki kariyeri muhtemelen yokuş aşağı olur ve uzunca bir süre her transfer etmek istediğin adamın aklına " osimhen bile galatasaray'a geldi silindi" diye gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın