• 8
    idari ibrasızlık bir saçmalıktı. hukuken karşılığı yok. şampiyon olamadınız gidin der gibi, çocuksu bir işti. fakat mali ibrasızlık, mali açıdan yanlış, şüpheli işler olduğunda olması gerekmiyor mu?

    başkan öyle beylik laflarla belge olan gelsin diyor. hırsızlığın, rüşvetin belgesi olmaz. duyumu, ihbarı olur. bunu söyleyen insanlar yoldan geçen insan değil. araştırması gereken yönetim. kayıtlar yönetimin, passoligin, devletin elinde.

    bana bir yöneticinin young boys, ads maçlarında passoligden nasıl bilet bulabildiğimi açıklaması lazım. geçen yıl en uyduruk lig maçında, 50 bin kişilik stadda tek bir bilet passolig'e düşmüyorken, şampiyonlar ligi maçımızda, maç gününde bile satılık bilet nasıl olur? bunu birinin bize anlatması lazım. hariçten gazel okumak kolay.

    bilet, karaborsa bu işin en en masum olayı belki de. bu konuda bile şüpheleri gideremeyen yönetime, florya gibi istanbul'un en değerli arazilerinden birini teslim etmek ahmaklıktır. arazi bir yere kaçmıyor, kulüpte kaçmıyor. günübirlik beceriksiz transfer ve bütçe yönetimine galatasaray'ın elindeki son asset hiç edilmemeli.

    zamanında yazdım, eleştirildim. florya'dan 200 gelmiş, 300 gelmiş önemli değil. bugün kulüp kasasında 300 milyon olsa, 50 milyona oyuncu almıştık. 2 transfer dönemine bu yönetim tüm florya parasını hiç eder. ekonomik olarak bu kadar darboğazdayken, bu kadar akıl dışı fiyatlar veren beceriksiz ordusu yönetim, elimizde 200-300 milyon cash varken. ohoo, neler yapar neler. suudlar bizi kıskanır.

    skorlardan bağımsız mevcut yönetimden kurtulmazsak, kulüp hem ahengini, hem demokrasi kültürünü kaybeder. yönetim taraftara hesap verecek, yb maçının biletleri nasıl passoligde var diye. ben polis miyim, mit miyim elimde ne belge olacak. bir taraftar olarak elimdeki tek belge bilgi. karaborsa iddiaları olduktan sonra birdenbire biletlerin bulunabilir olduğu. bunu açıklaması gereken yönetimin kendisi, biz değiliz. burası da galatasaray, öyle başkan oldum istediğimi azarlarım, üstten konuşurum değil.

    elindeki tek vasıflı insanı küstürüp, yerini 4 kişiyle doldurmadın başkan. sanma taraftar bunları görmüyor, sadece zamanını bekliyor. inşallah genel kurul bu iradeyi gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın