resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13695
    kimse kurusa bakmasın ama en az yönetim kadar kabahatlidir şu saatte. iki senedir orta saha gerekiyor, aldırdığı adam sadece gabriel sara. sara’dan süpermenlik bekliyor ve yerine önce adam almayacağız dedi, sahaya 12 kişi mi çıkacağız diyip dalga geçti, sonrasında 2 gün kala orta saha dilendik. ortada ne planlama var, ne vizyon, ne teknik direktörlük, ne kadro mühendisliği. sadece rezillik ve kepazelik var.

    zaha, tete ve kerem gitti, 1 tane bile kanat aldırmadı. ne idüğü belirsiz ve mevkisi belli olmayan kostic’in peşine düştü son dakika. elde kanat kalmadı. beklere yedek istemedi. sadece ve sadece eldeki miadı dolmuş kadroya güvendi, kadrodan bir cacık olmayacağını yine son dakika öğrendi. sonrasında yaprak dökümü başladı. hiçbir şeyi önceden sezemedi, ön göremedi. bu konuda da sınıfta kaldı.

    barış’ı kaan’ı orada burada oynatıyor diye artık cılkını çıkardı, takımın düşmesindeki en büyük sebeplerden birinin kaan’ın sağ bekte, barış’ın yine sağ bekte veya orada burada denenmesi olduğunu farkedemedi, sırasıyla prag ve yb’ye bu joker(!) yıldızlarının sayesinde elendi. açın bakın prag ve yb maçlarını bir daha izleyin. kaan’ın ve barış’ın bek hamleleri elenmemizde büyük rol oynadı. halbuki hocamız şapkadan tavşan çıkarıyordu dimi(!), bak benim sihirbaz hocama. ısrarına ve inadına devam edecek. bu sezonda bu oyuncuları çorba edecek, yerlerinden edecek ve kabahat oyuncularda olacak. felaket kararlar, felaket ön görü.

    beceriksizliğini yedi düvelin bildiği yönetimi korudu ve kolladı. artık suça ortak olmuş durumdadır. olası başarısız sezonun baş aktörlerindendir. kulüpte adam akıllı futbol aklı olsa hocaya sormadan ne yapar ne eder 2-3 transfer yapar, milli arada hocanın altını oyardı. adam akıllı yönetim olsa yine hocaya danışmadan çoktan orta saha ve gerekli hamleleri yapar, hocaya teşekkür eder ve kapı önüne koyardı.

    bütün ikili eşleşmelerde, eleminasyon sistemlerinde rakiplere ezilen ve rezil kepaze olan teknik direktörün şu amatör planlamadan sonra galatasaray’la ilişiği kalmamalıdır. bir an önce kesilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın