• 60
    torreira gerçekten net bir ortasaha mı önce onu konuşmak gerek. bana göre ortasahada 2 kişi oynayacaksan torreira o ortasahada olmamalı.

    oyun yapısı olarak bu taktik süper ligde işlemiş olabilir, hatta bayern münih'e karşı da belirli bi düzeyde işlemiş olabilir ama torreira'nın ortasaha olarak yapabildikleri kadar hiç yapamadığı işler olduğunu da kabul etmek gerek. torreira'ya az biraz takım eşlik etmediğinde arkasında kalan boşlukların alayı rakipler için nimet oluyor. süper ligde bunu değerlendiren nadiren çıkıyor olsa da avrupa'da cayır cayır oralardan pozisyon yiyoruz. üstüne o boşluk kapansın diye abdülkerim ile sanchez bazen ileri çıkıp yerlerini kaybediyorlar ve top kapılamazsa geçmiş olsun.

    bence torreira ortasahada 2li oynayan bir avrupa takımının ortasahadaki isimlerinden biri olmamalı. olduğunda avrupa'da çok başarı beklemem. süper ligde farketmiyor pek.

    2li düzende torreira'yla oynayabilecek adama bizim gücümüz yetmez bence. prime kante mante gelse olurdu belki. o zaman dahi boydan handikap oluşuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın