• 39
    galatasaray futbol takımının şu an için en önemli ihtiyacıdır, 3-5-2 oynayacağız da ligde bodrumspor'a karşı skor üretemeyen jelert-jakobs gibi adamlarla mı oynayacağız bu sistemi? galatasaray bodrumspor'a karşı kaleci hariç en az 6 tane defansif oyuncuyla mı çıkacak? 3-5-2 gayet oynanabilir ama maç maç değişmek zorundasın bu taktiği, fenerbahçe deplasmanında 3-5-2 oynarsın da iç sahada ads karşısından neden 3-5-2 oynayacağız ki, skor almamız gereken maçta 3 kişiyle hücum mu yapacağız? bu 3 oyuncudan 2 tanesi de forvet olacak ama, 1 kişi top taşıyıp gol mü attırmaya çalışacak bu 2 oyuncuya? ne jelert ne de jakobs skorer oyuncular değil, barış'ı bu rolde oynatırsak verimi düşecek kesin olarak çünkü beceremiyor bek tarzı şeyleri oynamayı sağ tarafta, orta sahalar yaratıcı değil, kanat yok olmaz işlemez. okan buruk kendi bildiğinden şaşmaz zaten 4231 görünümlü 424 oynamaya devam ederiz de 2 sakatlıkta takımda adam kalmayacak, üçlü savunma patlayacak diye düşünmüyor muyuz?

    3-5-2 oynamak için skorer kanat bekleri lazım, cuadrado bu rolde oynarken sezonu ligde sadece 10+ skorla bitiyordu hep, alex sandro da 10'a yakın skor üretiyordu, evra oynuyordu o da 5-6 yapıyordu en az bunu oynarken. galatasaray'da böyle adamlar yok ki bu oyunu oynayalım, orta sahada da skor üretebilecek, çözüm üretebilecek adamlarla oynuyorlardı bizde bu da yok o yüzden kanat lazım.

    galatasaray futbol takımı kanatsız bir oyunla başarılı olamaz, kaliteli orta açan adam yok, kaliteli şut çeken adam yok hala kanat oyuncusu bakmıyoruz. inanılmaz başarısız bir transfer döneminin son günlerinde iyice saçmalayarak bitirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın