resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10689
    bütün transfer dönemini gitti mi gidecek mi diye geçirmişken ve spartak moskova söylentilerine rağmen takımda kalıp sezona da güzel bir başlangıç yapmışken transfer döneminin sonunda 12 milyon euro bedelle benfica yapan eski kaptanımız ve evladımız. ayrıca veda mektubunda şunu gördüm ki kendisi en az futbolculuğu ve insanlığı kadar muhteşem bir edebiyat yeteneğine de sahipmiş.

    sezona başlamadan gitseydi belki bu kadar koymazdı, çünkü belki de kerem takımda kalacak varsayımıyla tete, zaha gönderildi. sonra sezona başladık, konya deplasmanında bizi siz şampiyon yapacaksınız pankartında yer alan 2 genç yıldızımız olan kerem ve barış alper kanatları ile başladık. o pankart bana "kerem kesin olarak takımda kaldı" hissiyatını vermişti.

    gelinen noktada benfica'ya transfer olmuş olmasına kendisi adına sonuna kadar seviniyorum. kerem'i kardeşi gibi seven bir taraftar olarak da kendim ve galatasarayımız adına üzülüyorum. fakat kendisinin gitmek istediğini, bu macerayı yaşamayı tercih ettiğini bilmek üzüntümü biraz da olsa azaltıyor. buradaki misyonunu tamamlamıştı ve avrupa macerasına atılmak için doğru zaman olduğunu düşünüyordu şüphesiz.

    bu başarı merdivenlerini birer birer çıkmasını izlemek, fatih terim zamanında formayı tırnaklarıyla kazıya kazıya kazanmasına tanıklık etmek, günden güne daha da büyüyüşünü, takımın en önemli oyuncusu haline gelişini görmek benim adıma gerçekten çok ama çok özeldi.

    yolu ve bahtı açık olsun.
    umarım bu satırları okur ve kendisini kardeşi gibi, dostu gibi seven milyonlarca taraftarın desteğini her maç yüreğinde hisseder.

    seni seviyorum güzel kardeşim.
    azmine, kararlılığına, yeteneğine hayranım ve 4 yıl boyunca bize bunları izlettiğin ve kazandığımız kupalardaki büyük emeğin için ben kendi adıma teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın