resim
Oğuz Aydın
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 629
    olanla, ölene çare yok arkadaşlar. oğuz'un gelmesini isteyen biri olarak söylüyorum. bu yerli oyuncularda da hemen gitmeliyim telaşını anlamıyorum. sanki liginde doğru düzgün top oynayan yerli oyuncu var. sende ışık varsa gidersin. kerem, barış kimsenin bilmediği takımlardan geldi. kendine bak, sporunu yap, hayatını düzenli yaşa.

    belki uzaktan konuşmak kolay geliyor fakat. bugün oğuz bizde olsaydı, oynama ihtimali daha yüksekti. fakat şu da bir gerçek. biz beşiktaş'a o saçma skorla yenilmesek. şampiyonlar ligine devam etseydik. ne ziyech giderdi, ne böyle transferler olurdu. yb'yi elediğimizde jelert ve sara olacağı için. belki mertens yedeklenir, bir iki fırsat transferi son gün yapılırdı.

    skorlar bu kadar sıradışı olmasa, ani bir şekilde 3'lüye döneceğimizi düşünmüyordum. futbol böyle, kimse geleceği bilemez. oğuz'un bize, bizim ona ihtiyacımız var. sakatlık durumu olmadıkça fenerbahçe'de futbol oynayabileceğini hiç zannetmiyorum. irfan, tadic, maximin olduğu senaryoda, taraftarları bu kadar şampiyonluk hasreti çekerken, kimsenin deneysel şeyler yapacağını sanmıyorum. kendi kaybetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın