resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13671
    öyle bir oyun oynatmalı ki iç sahadaki bayern maçı* kadar iyi pres yapalım ama iç sahadaki young boys* maçındaki kadar da geçiş yemeyelim ve bunları mutlaka en az çift santrfor oynatarak başarmak zorunda.

    en sevdiği formasyonun 4-4-2 olduğunu söylemişti ve galatasaray'da şimdiye kadar başaramasa da iyi bir 4-4-2 oynatma hayali var gibi duruyor. ancak, merkez oyuncularını veya bekleri kanatlaştırmazsa elinde 4-4-2 oynatacak malzeme yok gibi görünüyor.

    eski takımı inter'i takip etmesi ve inzaghi'nin dominant oyununu beğendiğini belirtmesi, çoğu kişinin de öngördüğü gibi 3-5-2 denemesi mi gelecek diye düşündürüyor. hatta; nelsson, davinson, kaan, abdülkerim, metehan stoper rotasyonu, barış, jakobs, jelert kanat rotasyonu ve icardi, osimhen, batshuayi santrfor rotasyonu arkalarında da hala mertens oynatabilme ihtimali ile her yol 3-5-2'ye çıkıyor gibi.

    fatih hoca galatasaray'da birinci dönemindeki oyun anlamında majör değişikliği üçüncü sezonunda* yapmış ve gerisinde tarih yazmıştı. şimdi okan hoca da oyun anlamında majör değişikliğini üçüncü sezonunda yani bu sezon* yapabilir ve tarih yazabilir veya tarih olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın